IRON LAIDEN & SLAYER COVERBAND

Op zaterdag 16 november kun je genieten van een spectaculaire avond vol heavy metal in Scum. Twee gerenommeerde coverbands, Iron Laiden en de Slayer coverband, zullen het podium betreden en zorgen voor een gruwelijke muziekervaring. 

Iron Laiden is een coverband uit Leiden die eer betoont aan de legendarische heavy metal band Iron Maiden. Met hun energieke optredens en authentieke sound weten ze het publiek keer op keer mee te slepen in de wereld van klassiekers als “The Number of the Beast,” “Run to the Hills,” en “Fear of the Dark.” Deze band staat garant voor een avond vol nostalgie en headbangen. 

Daarnaast zal de Slayer coverband optreden, die de brute en intense muziek van Slayer tot leven brengt. Verwacht een setlist vol thrash metal klassiekers zoals “Raining Blood,” “Angel of Death,” en “South of Heaven.” Met hun rauwe energie en strakke uitvoeringen brengen ze een eerbetoon aan een van de meest invloedrijke bands in het thrash metal genre. 

De deuren van Scum gaan open om 20.30 uur. Aanvang bands 21 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn voor 15,00 euro te verkrijgen.  Toegang vanaf 16 jaar ID verplicht. Geen 18 jaar geen alcohol.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/zat16nov24

https://www.facebook.com/IronLaiden

https://www.facebook.com/Slayer-Cover-Band-100064028558208