Masterclass met Jeroen Groenendijk!

DJ’s opgelet! Pioneer DJ Rekordbox Masterclass met Jeroen Groenendijk! 🚀✨ 
Op dinsdag 20 februari wordt in Scum Katwijk een Rekordbox masterclass gegeven onder deskundige leiding van niemand minder dan Pioneer Dj expert Jeroen Groenendijk. De masterclass is toegankelijk voor iedereen, beginners en gevorderden, en vindt plaats in jongerencentrum Scum Katwijk  🎶 Wat staat er op het programma? 
Jeroen zal als mede ontwikkelaar van deze baanbrekende dj software zijn uitgebreide ervaring en kennis delen en neemt je mee door de meest verbazingwekkende functies en geavanceerde mogelijkheden binnen Rekordbox. Enkele van de onderwerpen die worden behandeld zijn:  

– Hoe om te gaan met je muziekbestanden? 
– Waar laat je je muziekbestanden? 
– Hoe deze van de juiste ID3 tags te voor zien? 
– ID3 tags? Wat zijn dat? 
– Hoe voorkom je die oranje uitroeptekens (missing files)? 
 
💻 Neem (indien mogelijk) je eigen laptop mee! 
Om het maximale uit de masterclass te halen, raden we je aan je eigen laptop mee te nemen met daarop de meest recente (en gratis te downloaden) versie van Rekordbox geïnstalleerd. Zo kun je tijdens de avond live aan de slag en ter plekke al je vragen stellen aan Jeroen. 

📅 Wanneer en waar? 
Dinsdag 20 februari 
Scum Katwijk 
Tijd: 19.00 uur – Inloop  19.30 uur – Start masterclass 21.00 uur – Einde 

Deelname aan de masterclass is helemaal gratis, maar vol = vol. Zorg dat je erbij bent zodat je straks écht alles uit Rekordbox kunt halen en jouw dj sets naar een (nog) hoger level kunt tillen. 🎉✨