DREAMFEST PART 3

Zaterdag 25 november zal in samenwerking met Scum het 3e deel plaatsvinden van Dreamfest.

Verdeelt over 2 podiums zullen verschillende bands gaan optreden, zowel elektrisch als semi-unplugged.

Op deze editie van Dreamfest zal er ook voor het eerst een gitaar clinic gaan plaatsvinden. Zaterdag 25 nov 2023 / 18+ / ID / Zaal open 20 uur / aanvang 20,30 uur / vvk 12,50 aan de deur 17,50 ex administratie kosten

De eerste band die we bekend maken is Ylisia. Ylisia is een Nederlandse symfonische metalband gestart in 2021.ze combineren hun eigen sound met invloeden van 80’s & bands zoals the Gathering,Evanescence, Within Temptation & Stream of Passion.

Met catchy tunes, dromerige harmonieën, meeslepende muziek, teksten uit het hart geschreven en de combi van een sterke ritmesectie met betoverende vocalen,neemt Ylisia je mee op een sprookjesachtige reis die voor iedereen toegankelijk is.De band bestaat uit vocaliste Liesbeth Cordia (ex-Annatar, Eve’s Fall), toetsenist George van Olffen (ex-Secret Sound, Moonflower & Kingfisher Sky), Bassist Tim Hoogervorst (ex-theNAME), Gitarist Martijn de Zeeuw en Eva Levina op Drums.

Ylisia maakte een vliegende start: ze speelden onder andere op het waanzinnige podium van Rotown tijdens Eendrachtfestival 2022 en werden geselecteerd om te strijden voor de Nobel award, WOA Metal Battle, Grote Prijs van Dordrecht en ze gingen zelfs met de winst naar huis tijdens de Europese Finale voor FEMME. In het afgelopen jaar deelde Ylisia het podium met onder andereImperial Age, MartyriuM, Angel Nation, Control the Storm en nog vele anderen.

De tweede band die te zien is op DREAMFEST is XENO. Xeno is een progressieve metal band uit Middelburg, Nederland, die extreme sounds combineert met verrassende passages. Gecombineerd met inspirerende teksten uit een tal van filosofische en persoonlijke onderwerpen creëert Xeno een zeer unieke atmosfeer waar luisteraars zich in kunnen verliezen.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/DREAMFEST3