vrijdag 16 februari 2018

PUNKFEST @ SCUM

vrijdag 16 februari 2018

PESTILENCE

dinsdag 19 december 2017

GUERILLA RADIO

dinsdag 7 november 2017

Scum reunie

maandag 4 september 2017

Open podium

maandag 24 juli 2017

House reunie Scum

donderdag 13 juli 2017

The Dread Crew of Oddwood (USA)

woensdag 12 juli 2017

DOGFEST

maandag 29 mei 2017

Open podium Scum

maandag 22 mei 2017

SEPTEMBERFEST

maandag 22 mei 2017

GPvdB 2017

woensdag 17 mei 2017

DOGFEST

donderdag 26 januari 2017

Open podium

zaterdag 21 januari 2017

zat 18 maart Reunie

vrijdag 20 januari 2017

VVK start 23 jan 17

vrijdag 23 september 2016

Workshop HipHop met Spek in Scum

Heb je altijd al willen rappen?
Wil je je eigen track maken?
En op het podium knallen voor publiek?
Dan is dit je kans!
Vanaf maandagavond 26 september organiseert The Art Squad Katwijk (T.A.S.K.) in samenwerking met jongerencentrum Scum een hiphopworkshop voor jongeren van 12-17 jaar. De workshop wordt gegeven door de lokale, veelbelovende, hiphopartiest Spek, hij wordt sinds de zomer van 2015 omarmd door het label Bankpioniers van Kraantje Pappie. Spek is onder meer bekend van zijn Youtube-hits ‘Eerlijk’, ‘Voor Een Cent’ en ‘Dichtbij’. Hij is zijn carrière zelf ook ooit begonnen via een workshop van TASK een geeft nu anderen de kans dezelfde weg te volgen.
De workshop bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er uitgebreid ingezoomd op de basistechnieken van het rappen, het schrijven van teksten en het gebruik van beats. De deelnemers leren hun eigen rap schrijven, zoeken hier beats bij en aan het eind van de workshop hebben ze hun eigen hiphoptrack gemaakt. Daarnaast wordt in de workshop toegewerkt naar een optreden in Scum begin november als voorprogramma van een landelijk bekende surprise-act.
De workshop vindt plaats op elke maandagavond van 26 september tot en met 31 oktober van 19.00-20.00 uur in jongerencentrum Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk.
Wil je zeker zijn van een plek?
Meld je dan snel aan door het sturen van een mailtje met je naam, 06-nummer en leeftijd naar cultuur@welzijnskwartier.nl t.a.v. Arno van den Berg. Ook voor vragen of meer info kan je hier terecht.
Wil je eerst kijken of het wat is?
Dat kan!
Kom dan op 26 september om 19:00 uur langs bij Scum voor de eerste inloopsessie. Kan je daarna altijd nog inschrijven.

Over T.A.S.K.
Onder de naam T.A.S.K. (The Art Squad Katwijk) organiseert Welzijnskwartier in samenwerking met het jongerenwerk, de jongerencentra en jongerenwebsite Kattuk.nl eigentijdse culturele workshops voor jongeren vanaf 12 jaar. De meeste workshops vinden plaats tijdens in de diverse jongerencentra en bij Kattuk.nl. De workshops zijn een onderdeel van het CKV (cultureel Kunstzinnige Vorming) jaarprogramma van het Voortgezet Onderwijs.
Een overzicht van de activiteiten en workshops is te vinden op het eigen gedeelte van TASK hier op Kattuk.nl; www.artsquad.nl.
Meer informatie over T.A.S.K. en Welzijnskwartier is te vinden op www.welzijnskwartier.nl.
Over Spek
Spek is een jonge, scherpe, nonchalante en energieke rapper uit Katwijk. Hij begon in 2010 met het schrijven van teksten en staat nu aan het begin van zijn carrière. In 2014 begon Spek aan zijn studie op de Herman Brood Academie en hij wordt sinds 25 augustus 2015 omarmd door het label Bankpioniers van Kraantje Pappie.
Spek heeft met verschillende producers aan een knallende live set gewerkt. Met vaak vrolijke, dansbare muziek maakt de rapper er samen met zijn band, overal één groot feest van. Dit heeft hij al meerdere keren bewezen met verschillende optredens. Zo heeft hij het voorprogramma verzorgd voor o.a. Kraantje Pappie en Ronnie Flex, een aantal radio-optredens gedaan en met de coverband ‘Lekker Bezig’ op grote feesten gespeeld. Ook op Youtube is Spek geen onbekende, daar vind je hem met zijn muziekvideo’s Eerlijk, Voor Een Cent en Dichtbij.
Op 25 april 2016 bracht hij zijn debuut-EP ‘Dichtbij’ uit. Hierop verzorgde hij niet alleen de vocalen en de mix&mastering, maar ook was de volledige productie van enkele tracks in handen van Spek zelf.
Als Spek niet op het podium staat, vind je hem in de studio, want hij is van plan om de komende jaren nog veel meer van zich te laten horen.